Nemanja Majdov i “Prointer” ozvaničili sponzorsku saradnju

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Ostali sportovi

Svjetski šampion i evropski vicešampion u džudou Nemanja Majdov potpisao je danas na Jahorini jednogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom “Prointer ITSS” iz Banjaluke.

Majdov je novinarima nakon potpisivanja ugovora rekao da će ga saradnja sa “Prointerom” rasteretiti kada je u pitanju briga o finansijama, te da će moći da isprati sve programe koji su važni za ostvarivanje olimpijske norme za igre u Tokiju 2020. godine.

On je rekao da mu ovo sponzorstvo predstavlja veliku čast, ali i obavezu da nastavi ostvarivati dobre rezultate na velikim međunarodnim takmičenjima, poručivši da su “Tim Majdov” i “Prointer” sada postali jedan pobjednički tim, koji će ići do vrha.

Majdov je rekao da će već naredne sedmice braniti boje Srbije na Mediteranskim igrama koje se održavaju u Taragoni, te da ga nakon toga očekuju Gran pri takmičenjima i kampovi po svijetu.

“Najbitnije će biti Svjetsko prvenstvo u Bakuu na kojem ću u septembru braniti svjetsku titulu. Prije toga ću se spremati na Jahorini, gdje obavljamo naše bazne pripreme. To je postala tradicija, jer se već četiri godine ovdje pripremam za najveće izazove”, istakao je Majdov.

On kaže da je najvažnije da zdravstveno nema nijedan problem. Najslavniji sportista iz Istočnog Sarajeva podvlači da sve ide kako treba i da je najvažnije da korak po korak dođe do cilja.

Predstavnik “Prointera” Vlatko Vukotić izrazio je zadovoljstvo što ova IT kompanija kao sponzor može da pomogne Majdovu u nastavku karijere, te da je današnji ugovor samo potvrda već započete misije “Prointera” u podršci mladih talenata, uspješnih sportista i društveno odgovornih pojedinca i organizacija.

“Posebna nam je čast što imamo priliku da najbolji svjetski džudista iz Istočnog Sarajeva promoviše `Prointer`. Tako će uspješan mladi sportista podržati našu kompaniju u kojoj radi veliki broj mladih stručnjaka koji svakodnevno kreiraju brojna softverska rješenja”, poručio je Vukotić.

On je dodao da su potencijali Majdova i “Prointera” najbolji pokazatelj kako se može doprinijeti boljoj budućnosti zemlje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider