Najbolji mladi stonoteniseri BiH u Foči bruse formu za Evropsko prvenstvo

Izvor: opštinafoča

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godine u

Ostali sportovi

Četiri selekcije reprezenatcije BiH u stonom tenisu ove sedmice se u Foči pripremaju za Evropsko prvenstvo, koje ih od 8. do 18. jula očekuje u Zagrebu. Muška juniorska i kadetska, te ženska juniorska i kadetska reprezentacija BiH na sedmodnevnim pripremama u Gradskoj dvorani u Foči bruse formu za Evropski šampionat za mlade u Hrvatskoj.

Kapiten juniorske ženske selekcije Fočanka Snežana Marković kaže da im je cilj da izbore plasman u prvu diviziju.

“Radimo što više možemo. Konkurencija će biti veoma jaka, a mi ćemo se potruditi da uđemo u A diviziju”, rekla je Snežana.

Selektor juniorske ženske reprezentacije BiH Amela Mujezinović ističe da im Gradska dvaorana u Foči pruža maksimalne uslove za pripreme pred ovo veoma važno takmičenje.

“Smještaj i ishrana su odlično organizovani, veoma smo zadovoljni. Selekcije broje 14 igrača i četiri trenera,a pripreme teku prema planu i programu”, rekla je Mujezinovićeva.

Trener STK Perućica Nada Marković kaže da Foča nije slučajno domaćin reprezentaciji BiH.

“Foča ima veliku stonotenisku tradiciju I prepoznatljiva je po vrhunskim rezultatima stonotenisera u proteklih 40 godina”, istakla je Markovićeva.

Mlade stonotenisere i njihove trenere danas je primio načelnik opštine Radisav Mašić.

“U Foči imamo uspješan stonoteniski klub I ovo je dobra prilika da najbolje mlade selekcije BiH vide Foču , a mi smo se potrudili d aim ponudimo što bolje uslove”, naveo je Mašić.

Najbolji mladi stonoteniseri BiH u Foči će se pripremati do 3. jula.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider