Miloš Močević ponovo na golu Sokolova

Izvor: sportdc.net

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Ostali sportovi

Foto izvor: sportdc.net

Rukovodstvo Rukometnog kluba Slavija pauzu između dva prvenstva koristi da formira ekipu za narednu sezonu. Nepoznanica je još uvijek u kojem će se rangu Slavija takmičiti, da li u Premijer ligi ili u Prvoj ligi, ali kako je i predsjednik kluba, Staša Košarac, najavio proljetos poslije završetka sezone, ekipa će se napraviti za Premijer ligu, a ako se bude igrala Prva liga Republike Srpske, to apsolutno ništa ne mijenja.

Produženi su ugovori sa nosiocima igre iz prošle sezone, pa će tako dres Slavije i u narednoj sezoni nositi Adis Hrbat, Spasoje Pekić, Danijel Božić, Mladen Vukadin i ostali rukometaši, a istovremeno rađeno je i na dovođenju igrača.

U Slaviju se poslije godinu dana vratio Miloš Močević. Sjajni golman je prošle sezone nastupao za Slogu iz Gornjeg Vakufa- Uskoplja, a ovog ljeta je odlučio da se vrati u staro jato. Pored njega, stigao je Haris Bračković, nekadašnji kapiten sarajevske Bosne, koji je u posljednjoj sezoni nosio dres Kaknja.

– Uprava kluba je uspjela da zadrži ekipu od prošle polusezone na okupu, što je veliki uspjeh jer znamo kako je Slavija igrala u drugoj polusezoni. Okosnicu ekipe i dalje čine Spasoje Pekić, Adis Hrbat, Mladen Vukadin, Danijel Božić. Ekipu su pojačali Miloš Močević koji se vratio iz Sloge i koji će predstavljati veliko pojačanje. Riječ je o mladom i perspektivnom golmanu, koji sigurno spada u sami vrh u Premijer ligi. Haris Bračković je pojačanje na poziciji srednjeg beka. U narednom periodu ekipu bi trebalo da pojačaju igrači na pozicijama lijevog i desnog krila, kao i dva igrača na bekovskim pozicijama, rekao nam je direktor kluba, Vedran Jovančić.

Što se tiče odlazaka, Miloš Tešanović je pojačao ekipu Iskre iz Bugojna, i za sada je to jedini definitivni odlazak iz kluba. Pripreme će početi 5. avgusta i radiće se za početak u Istočnom Sarajevu.

Podsjećamo, Slavija još uvijek “visi“ i njena sudbina je u rukama Rukometnog Saveza Bosne i Hercegovine. Sjednica koja je u utorak održana u Mostaru prekinuta je prije kraja, jer se delegati Rukometnog Saveza Republike Srpske i Rukometnog Saveza Federacije BiH nisu dogovorili oko izgleda Premijer lige BiH, a nova sjednica Upravnog odbora zakazana je za 20. avgust i tada bi se konačno trebalo definitivno znati u kojoj će ligi igrati Sokolovi naredne godine.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider