Jahorina: Danas kros trka Termag Challenge Race

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Ostali sportovi

Na Jahorini danas će biti održana prva kros trka Termag Challenge Race, jedinstvena u BiH zbog osam prepreka koje takmičari moraju da savladaju.

Marketing menadžer hotela “Termag” na Jahorini Nemanja Vučetić rekao je da je cilj trke da se privuče što veći broj posjetilaca, kao i promocija zdravog života.

On je naveo da hotel nudi brojne sadržaje, a svi takmičari koji dođu sa djecom moći će da ostave mališane kod animatora koji će ih čuvati u hotelskoj igraonici, čija je usluga besplatna.

Prema njegovim riječima, trku podržava Olimpijski centar “Jahorina”, Savez za rekreaciju i fitnes iz Srbije, Turistička organizacija Istočno Sarajevo, “Prointer ITSS”, “Leda voda”, kompanija “Mercedes”, “Red bul” i “Nektar”.

Direktor trke Milan Đapić naglasio je da je riječ o jedinoj trci sa preprekama, te da je to kružna trka dužine sedam kilometara i 430 metara.

“Na stazi će biti osam prepreka i startarina trke iznosi 20 KM. Uplatom se dobijaju startni broj, pomoć, majice, flašica vode, čokoladica, `red bul`, finišerska diploma i nagrade za sve učesnike u muškoj i ženskoj konkurenciji”, rekao je Đapić na konferenciji za novinare održanoj na Jahorini.

Đapić je istakao da je cilj trke da pređe u tradiciju i okuplja sve više učesnika, te da trka podiže organizaciju na viši nivo.

Trka “Termag čelendž rejs” počeće u 11:00 časova ispred restorana “Koliba” na Jahorini.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider