I džudisti uz Icu-Lavicu

Izvor: Sport DC

Objavio:

trebevic.net

- prije 6 mjeseci u

Ostali sportovi

Foto izvor: Sport DC

Džudo klub Slavija ovaj vikend imala je predstavnike na dva takmičenja mlađih  selekcija. U Sarajevu na Kupu grada Sarajeva nastupila je jedna ekipa,  dok je Slavijin kadet Srđan Pandurević nastupio u Beogradu kao pojačanje za Zvijezdu Banjaluka na timskom takmičenju Srbija open. Tim iz Banjaluke je u jakoj konkurenciji u polufinalnom meču zaustavljen od kadetske reprezentacije Srbije, koja je završila turnir  prvoj  poziciji.

Na  Kupu grada Sarajeva, koji je održan 23.11. u Skenderiji, među 540 takmičara, učešće je uzelo i 11 takmičara Slavije. U vrlo jakoj konkurenciji osvojili su pet medalja.

Zlatna je bila Gorana Pržulj, srebro su osvojile Dunja Grubačić i Ana Škiljević, dok su bronzu uzele  Andrijana Šutvić i Sofija  Vujadinović.

Ovaj događaj nije imao samo takmičarski karakter, nego i humanitarnu dimenziju. Naime, Slavija je  u saradnji sa domaćinom turnira Džudo klubom Braća Lukač, postavila kutiju za prikupljanje novčanih sredstva za liječenje naše sugrađanke Ivane Bjelogrlić Ice.

Najviše se u tome angažovao član Slavije  i aktivista Crvenog krsta, Stevan Prstojević.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider