Seiko lansira ograničenu seriju šampionskih satova „Novak Đoković“

Izvor: rts.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godine u

Ljubav i stil

Čuvena kompanija satova Seiko objavljuje ograničenu seriju satova „Novak Đoković“ modela “astron GPS Solar” – za koje važi da su najbolji satovi „astron“.

Najbolji svjetski reket Novak Đoković jedan je od osam tenisera u istoriji koji je osvojio grend slem na „Rolan Garosu“ u junu ove godine, piše Watchpro, navodeći da je srpski teniser, koji će promovisati novi sat kompanije „Seiko“, osvojio 25 titula u deset zemalja.

astron_gps_solar_novak_djokovic_3Iz kompanije ističu da je model “astron GPS Solar” osposobljen i za internacionalna putovanja – sat koristi svetlosnu energiju i na taj način se povezuje sa mrežom dži-pi-es, automatski se prilagođavajući vremenskim zonama.

Dizajn ograničene serije satova „Novak Đoković“ uključuje tamniju nijansu boje bisera koja u kombinaciji sa kaišem od krokodilove kože odaje moćan utisak, ističu u „Seiku“. Svaki komad dolazi sa Novakovim potpisom na poleđini sata, uz koji kupac dobija karticu sa porukom najboljeg svjetskog tenisera.

Ukupno će u prodaji biti svega 3.500 primjeraka ove limitirane serije, otkrivaju dizajneri, i poručuju onima koji žele da kupe sat da požure.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider