Parfem prskajte samo poslije tuširanja

Izvor: N.N.

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 mjeseci u

Ljubav i stil

Foto izvor: Pixabay

Parfemi su danas neizbježni i svaki muškarac mora imati barem jedan parfem koji će mu pomoći da miriše izazovnije i da ostavi bolji utisak gde god da se pojavi.

Međutim, problem kod parfema je taj što njihov miris poslije prskanja vremenom zna da znatno oslabi.

Ovo je naročito primetno kod jeftinijih parfema koji vrlo brzo poslije prskanja izgube svoj miris. Skuplji i kvalitetniji parfemi traju duže, ali i oni znaju da poslije par sati oslabe i da budu neosjetni. Zato se muškarci pitaju kako da izvuku dugotrajni miris iz svojih parfema.

Prvo što morate raditi jeste da parfem prskate na “vruće” dijelove tijela, koji pulsiraju, jer oni emituju širenje parfema, a ta mjesta su vrat, grudi i zglobovi.  Međutim sigurni smo da vi to već radite, a da vam parfem i dalje kratko traje.

Odgovor leži u tuširanju, istraživanja su pokazala da parfemi traju i imaju intenzivniji miris i do 30% više ako ih na kožu nanesete odmah poslije tuširanja.

To je zato što su pore na vašoj koži poslije tuširanja čiste, i omogućavaju da se parfem u njima duže zadržava, ali i da se bolje zagrijeva, pa samim tim on bolje, duže i jače miriše.

Znači, ako želite da vam parfem traje čitav dan, onda ga na sebe nanesite čim izađete iz tuša i primjetićete veliku razliku.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Slider
Slider