Make up trendovi za 2019. godinu

Izvor: Ljepota i zdravlje

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

Ljubav i stil

Tek što smo se navikli na make-up trendove koje nam je servirala 2018. godina, njenim završetkom otvaramo vrata nekim lookovima. Već se uveliko šuška kako će ovo biti godina u kojoj će se potpuno promijeniti neka pravila.

Sudeći po brojnim novitetima i trendovima koje najavljuju poznati šminkeri, 2019. će biti zanimljiva godina.

Iako smo svjesni da ulazimo u sasvim novu godinu, sudeći po trendovima koji se predviđaju imamo osjećaj kao da smo tu pustolovinu već proživjeli. Riječ je naravno o povratku 90-ih te i make-up blagodetima koji su vezani uz taj period. Tako će naše usne krasiti smeđe nijanse ruževa koje će biti za nijansu tamnije od boje naših prirodnih.

Za razliku od prošle sezone, u ovoj godini prirodan look ćemo nositi i u večernjim izdanjima, a naglasak će svakako biti na prirodnim obrvama. Dakle, u 2019. zaboravite na instagramske obrve zbog kojih smo svi jedno vreme izgledali poprilično klonirano!

Zatim, cijeli fokus šminke u novoj godini biće na ajlajneru, pa pokušajte da usavršite tehniku stavljanja. Takođe, crni ajlajner će dobiti svoje “pojačanje” čije začetke smo mogli primijetiti i krajem ove godine, a to su ajlajneri u boji, pa slobodno prepustite svojoj mašti na volju.

Ono što ćemo ostaviti u ovoj godini biće prenaglašeno konturisanje lica koje će zamijeniti nekoliko poteza bronzerom po ključnim mjestima kako bi uokvirili lice. Iz svega navedenog, čini nam se kako ulazimo u godinu koja slavi jednostavnost, ali sa dozom elegancije!

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider