Izbor najljepše djevojke za Republiku Srpsku – Prijavi se!

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 7 mjeseci u

Ljubav i stil

Iza direkcije Miss BiH za Miss Svijeta je 23 godine tradicije, iskustva i napretka gdje su 23 najljepše djevojke Bosne i Hercegovine imale čast predstavljati svoju državu Bosnu i Hercegovinu na najstarijem i najglamuroznijem takmičenju na svijetu – Miss World.

Djevojke osim ljepote trebaju imati karakter i harizmu, a najljepša od svih treba pokazati sve svoje kvalitete, običaje i kulturu djevojkama iz cijelog svijeta. Treba prvo raditi na sebi, ulagati u sebe i učiti, kako bi se rezultati ostvarili.

Dosadašnje predstavnice Miss Bosne i Hercegovine su zajedno sa direkcijom Miss Bosne i Hercegovine ostvarile svoje ciljeve i snove te se upisale u 23 godine tradicije koju stvaramo i njegujemo.

Pozivamo sve zainteresovane djevojke, sa područja Republike Srpske, od 17-24 godine da pošalju svoje podatke (ime i prezime, godine, visinu, težinu, grad, broj mobitela i jednu fotografiju) na prijava@missbih.baprijavezamissbih@gmail.com te u inbox na Facebook stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, jer su prijave u toku.

Djevojke koje budu izabrane kao predstavnice Miss Republike Srpske 2019. godine, stiču pravo učešća na kasting za izbor za Miss Federacije 2019. koji će se održati 1. septembra 2019. godine uz direktan prenos na FTV. Nakon toga slijedi finalni izbor Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, koji će se održati 6. otobra 2019. godine.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider