Promocija zbirke pjesama „Život je igra“, autora Snežane Kuntoš Trbok

Izvor: slavija.rs.ba

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

Kultura

Foto izvor: slavija.rs.ba

Udruženje žena „Vktorija“ Pale u Cekovića kući u Palama organizuje promociju zbirke pjesama „Život je igra“, autora Snežane Kuntoš Trbok.

Pjesnikinja Snežana Kuntoš Trbok rođena je 1963. godine u Sarajevu. Njen talenat i prva ostvarenja, otkrili su prosvjetni radnici osnovne škole koju je pohađala. Iza sebe ima dvije zbirke poezije: „Znam koje je boje raj“ i „U nekom drugom životu“. Sutra, u Cekovića kući u Palama, promoviše svoje treće djelo.

Mladenka Santrač, predsjednica Udruženja žena „Viktorija“ Pale, ponosna je što se među članicama udruženja nalaze pjesnikinje i književnice.

– Ovo je treća promocija književnih djela u našoj organizaciji. I u budućnosti, organizovaćemo slične događaje i aktivno raditi na promociji kulture u našoj opštini i gradu. S ponosom pozivam sve zainteresovane da nam se sutra pridruže u Cekovića kući u Palama – kazala je Mladenka Santrač.

Gosti večeri su Milada Tandarić Kapetanović, Svjetlana Samardžija i Ivana Cerović, paljanskoj, ali i široj javnosti poznati kulturni radnici.

Početak promocije zakazan je za 19.00 časova.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider