Predstavom „Crvenkapica“ završeno obilježavanje “Dječije nedjelje” u Sokocu

Izvor: Opština Sokolac

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Opština Sokolac

Predstavom „Crvenkapica“ koju su odigrali glumci Mašinog pozorišta iz Beograda, a u organizaciji Ustanove za kulturu „Pero Kosorić“ danas je u Sokocu završeno ovogodišnje obilježavanje „Dječije nedjelje“.

Glumačku ekipu predvodio je srpski glumac, scenarista, humorista i reditelj, Saša Pantić, poznat po ostvarenjima u predstavama „Kursadžije“, „Policijska stanica“ i drugim.

Ovo je prvi put da sa ovom dječijom predstavom gostujem u Sokocu ali slobodno mogu reći da je ovo moja druga kuća. Ranije sam imao priliku da ovdje gostujem sa predstavama „Kursadžije“ i „Policijska stanica“, za koje se tražila karta više. Od tada često svratim u vaš grad u kojem me ljudi svaki put dočekaju raširenih ruku i sa osmijehom na licu – izjavio je Saša Pantić.
Predstava govori o osamostaljivanju djece od svojih roditelja, ljubavi u porodici i o djeci koja ne treba da se uče laganju.

Zahvalio bih se direktorici Ustanove za kulturu, Ireni Šućur, i načelniku opštine Milovanu Bjelici što su nas pozvali da ovom predstavom obilježimo završetak ovogodišlje sedmice koja je posvećena djeci – dodao je Pantić i najavio skoriji dolazak u Sokolac sa novim predstavama.

Predstava je odigrana u prostorijama Visoke škole za uslužni biznis, a pokrovitelj je opština Sokolac.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider