Počinje prodaja Early Bird ulaznica za 8. haloo Sarajevo Beer Festval

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

Kultura

Jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova Sarajeva, 8. haloo Sarajevo Beer Festival, od 13. do 15. juna na parking Olimpijske dvorane Zetra, ljubiteljima dobre zabave ponudiće provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte.

Osim raznvsnog muzičkog programa važno mjesto i ove godine zauzima pivska ponuda industrijskih i craft piva iz regiona i cijelog svijeta, uz neizostavnu gastro ponudu.

8. haloo Sarajevo Beer Festival najavljuje dolazak ljeta a i ovog puta promoviše druženje, toleranciju i odgovornu konzumaciju. U proteklom periodu Sarajevo Beer Festival je za publiku postao manifestacija na kojoj je na prvom mjestu druženje zato ove godine na socijalnim mrežama koristimo hashtag #turazaraju.

Osmo izdanje haloo Sarajevo Beer Festivala ima namjeru da ponudi drugačiji doživljaj i iskustvo za svoje posjetioce. Kroz aktivacije na zvaničnim društvenim mrežama Festvala biće realizovane brojne nagradne igre u kojima će najsretniji moći osvojiti druženje sa muzičarima u backstage, izlazak na binu ili večeru sa omiljenim bendom.

I ove godine glavni sponzor i pouzdan partner Sarajevo Beer Festivala je haloo mobilna mreža.

Sutra počinje prodaja ograničenog broja Early Bird ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 7 KM jednodnevna i 15 KM trodnevna. Ulaznice se mogu kupiti putem portala kupikartu.ba, na biletarnici BKC-a i platou Skenderija.

Kao i prethodnih godina ulaz do 18 h je slobodan.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider