Paklene ulice – Hobs i Šo u KC Istočno Novo Sarajevo

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 12 mjeseci u

Kultura

Igrani film “Paklene ulice: Hobs i Šo” biće prikazan u utorak, 20. i srijedu 21. avgusta u sali Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Kako je saopšteno iz Kulturnog centra film će biti prikazan u terminu od 21:00 čas. Cijena ulaznice iznosi 4 KM.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unaprijeđeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.
Film HOBS I ŠO eksplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne ljepote Samoe.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti na biletarnici Kulturnog centra u periodu od 09:00 – 18:00 časova.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider