Održano spektakularano izdanje Fresh Wave Festivala

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 mjeseci u

Kultura

Foto izvor: redakcija

Glavna bina, Energy, Massive, Raeggae i Jaegermeister LIVE bina predstavili su publici ovogodšnjeg izdanja Nektar Fresh Wave Festivala više od 100 izvođača u tri festivalska dana!

Na hiljade posjetilaca 8. izdanja Nektar Fresh Wave-a, koje se održalo pod nazivom Heaven, prisutvovalo je festivalu koji je okupio veliki broj izvođača, a ovogodišnje izdanje svojim nastupima su obilježili: Hernan Cattaneo, Matador, Pan Pot, Mladen Tomić, Booka Shade, Siniša Tamamović, Butch, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Nipplepeople, Filip Motovunski i mnogi drugi! Na žalost publike, viša sila je uticala na to da sa festivala izostave najavljeni Joris Voorn i Eyesburn.
 

Ovogodišnje izdanje festivala obilježio je veliki broj domaćih i stranih posjetilaca, a Banja Luka je ucrtana na festivalsku mapu ovog dijela Evrope kao neizostavan događaj koji sa svakim novim izdanjem privlači sve veću svjetsku pažnju.  

Spektakularna i najveća bina koja je ikad korištena na tvrđavi Kastel postala je u protekla tri dana hram elektronske muzike, a s obzirom na podršku izvođača i publike nastaviće to da bude i u godinama koje slijede. Nezaboravan provod i odlična atmosfera na 5 festivalskih bina i isto toliko festivalskih zona najbolja je ocjena kvaliteta festivala i veliki vjetar u leđa organizatorima, koji obećavaju još bolji program i još više izvođača za naredno izdanje Fresh Wave Festivala!

Vezane vijesti:
Fresh Wave sitno odbrojava do početka!

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider