Novi festival u EXIT porodici

Izvor: redakcija/B.Stančević

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Kultura

Novi član iz velike Exitove porodice festivala, nastao je iz međunarodno proslavljene muzičke platforme No Sleep i uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana.

Nakon što je prošle godine okupio preko 20.000 posjetilaca nulte noći na Exitu, uz nastupe imena kao što su Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple, Rebekah i brojni drugi, ovogodišnji No Sleep Festival, koji je važan deo EXIT Festivala već četiri godine, a u 2018. godini, sa zasebnim festivalom, zajedno ispisujemo novo poglavlje, održaće se u Beogradu od 15. do 18. Novembra.

Centralni program No Sleep Festivala biće smješten u industrijskom okruženju Luke Beograd i njenom novom Hangaru na samoj obali Dunava, novoj tačci najvećih elektronskih dešavanja u Beogradu, smještenoj na svega 1.500 metara od beogradskog Trga Republike. Pored centralnih, No Sleep Festival imaće i dnevne žurke, te prateće programe kao što su izložbe, radionice i muzička konferencija.

Njegov cilj je da detektuje različite aspekte i iskustva koja se tiču današnje elektronske muzičke scene. Susreti pojedinaca sa različitim iskustvima pokrenuće diskusiju o poznatim i još uvijek neistraženim aspektima globalne i lokalne scene.

Trenutno potvrđena imena onih koji će nas zabavljati na festivalu su Fatboz Slim, Nina Kravitz, Cassius, Aleksi Perälä, Dax J, I hate models, Lee Burridge i mnogi drugi.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider