Izložba fotofrafija povodom proslave rođendana Studentskog pozorišta Pale

Izvor: redakcija/M.M.

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godine u

Kultura

Studentsko pozorište Pale povodom svog 7. rođendana organizuje izložbu fotografija i plakata, koja će biti izložena u galeriji likovne kolonije Pale u Cekovića kući 6. oktobra, sa početkom u 19: 30.

Autori fotografija su Sara Pandurević, Uroš Radović i Darko Kovačević.

Direktorica studentskog pozorišta Pale Mirjana Ilić kaže da studentsko pozorište obilježava svoj rođendan svake godine na drugačiji način, a da su ove godine odlučili da to bude izložba fotografija njihovih talentovanih saradnika.

Izložba fotografija i plakata je naših dragih saradnika, Sare, Uroša i Darka koji su za budućnost zabilježili najljepše trenutke iz naših predstava. Pored fotografija će se nalaziti kratak opis predstave, kao i kratak podsjetnik“, rekla je Ilić i dodala da će prisutni imati priliku da uživaju u prelijepim autorskim pjesmama grupe „East time“.

„Dva člana grupe su ujedno i članovi našeg pozorišta sa kojima smo već radili jedan projekat za spot, a drugi je u planu. Jako se radujemo ponovnoj saradnji“ naglasila je Ilić.

Ilićeva je istakla da su na druženje pozvani svi oni koji su uz Studentsko pozorište Pale od samog osnivanja, i koji ih prate, podržavaju u radu, i vjerno posjećuju njihove predstave.

U okviru izložbe fotografija i plakata, i nastupa grupe „East time“ biće upriličen koktel za sve posjetioce.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider