I. Sarajevo: Sutra audicija za “Ritam Evrope”

Izvor: Grad Istočno Sarajevo

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

Kultura

Foto izvor: Arhiva

Audicija za najveće dječije muzičko takmičenje Ritam Evrope biće održana sutra, 28. januara, od 12 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, a pravo učešća na ovoj muzičkoj smotri imaju djeca i omladina od 12 do 20 godina.

Na audiciju se, osim mladih koji imaju pjevačke talente, mogu prijaviti i talentovani plesači i članovi plesnih grupa, koji će činiti dio scenskog nastupa na spektakularnoj, finalnoj, takmičarskoj večeri.

Takmičare, izabrane na audicijama, koje se ovih dana održavaju širom Republike Srpske, u narednih nekoliko mjeseci obučavaće tim stručnjaka iz Beograda, sa višegodišnjim iskustvom u pripremi i realizaciji velikih šou programa.

Gradovi i opštine Republike Srpske predstavljaće na ovoj manifestaciji neku od zemalja Evrope, a takmičari će pjevati na različitim evropskim jezicima.

Grad Istočno Sarajevo izrazio je želju da na ovom takmičenju predstavlja Srbiju, pa će kandidat koji bude predstavljao Istočno Sarajevo izvoditi numeru na srpskom jeziku.

Na takmičenju će učestvovati djeca i omladina iz 15 gradova i opština Republike Srpske, a finalno takmičenje biće održano krajem maja ili početkom juna u Istočnom Sarajevu.

Finalno takmičenje biće održano u dvorani Peki na Palama uz direktan televizijski prenos na Radio – televiziji Republike Srpske.

Međunarodno muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ održava se već 11 godina uz podršku ambasadora brojnih zemalja EU, Australije i Izraela.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2