Fresh Wave sitno odbrojava do početka!

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 11 mjeseci u

Kultura

Osmo izdanje najvećeg festivala elektronske muzike u BiH ove godine nas očekuje 8, 9. i 10. Avgusta, na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Više od 120 svjetski poznatih i lokalnih izvođača nastupiće na osmom izdanju Fresh Wave Festivala. Festival koji ove godine nosi naziv Heaven, i to na čak pet bina.

Main Stage ove godine “preuzimaju” svjetske zvijezde Hernan Cattaneo, Matador, Butch, Pan-Pot, Joris Vorn, Booka Shade, Lexley, Mladen Tomić, Siniša Tamamović i drugi. Na Energy nam ove godine dolaze Marko Milićević, Damir Hofman, Alexis Cabrera, Bokee, Funk4Life, dok će na Massive Stage nastupiti Rahmanee, Filip Motovunski, Iron, Zupany, DJ Pips I drugi. Jaggermeister bina po prvi put na festival donosi i nešto drugačiji zvuk. Među izvođačima su Nipplepeople, Sajsi MC, Krankšvester i Krešo Bengalka, Eyesburn, Lollobrigida, te Rock Simfonija.

Finalna cijena trodnevnih ulaznica od danas je 75 konvertibilnih maraka, a karte možete nabaviti preko servisa kupikartu.ba I Gigstix, kao i na licu mjesta održavanja festivala.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider