Pale: Uručena sportska oprema KK “Obilić”

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Košarka

Foto izvor: srna

Načelnik opštine Pale Boško Jugović i direktor preduzeća “Elektrodistribucija” Ljubomir Mrda uručili su večeras sportsku opremu paljanskom Košarkaškom klubu /KK/ “Obilić”, ukupne vrijednosti 2.500 KM.

Jugović je rekao da je uručeno 15 trenerki i 10 košarkaških lopti i čestitao klubu jer je ušao u Premijer ligu.

“Ovo je samo jedna u nizu podrški koju dajemo sportistima, dobro je da se vraćamo sportu i njegujemo sportske discipline i pomažemo omladini”, izjavio je Jugović novinarima i podsjetio da su nedavno posjetili fudbalske klubove “Romanija” i “Podgrab” i uručili im sportsku opremu.

Direktor KK “Obilić” Predrag Sljepčević zahvalio je načelniku Jugoviću što podržava klub i njegovo učešće u Prvoj ligi Republike Srpske, te izrazio nadu da će u narednom periodu saradnja na relaciji opština i klub ići uzlaznom putanjom.

Sljepčević je zahvalio i uglednom privredniku Ljubomiru Mrdi koji je prodržao klub sa opremom u vrijednosti oko 2.500 KM ističući da je to samo početak buduće zajedničke saradnje koju će košarkaški klub i uprava znati da cijene.

On je pozvao i druge društvene i političke subjekte, privredna društva da pruže dodatnu podršku košarkaškom klubu.

Mrda je rekao da je veliko zadovoljstvo imati priliku bilo kome pomagati, pogotovo mladim ljudima i uzornom sportskom kolektivu kao što je “Obilić”.

“Moja želja je da nastavimo dalje saradnju. Ja, kao bivši sportista, imam razlog i motivaciju da ovakvim ljudima pomažem jer se sjećam perioda kada sam se bavio sportom i ništa nam nije bilo draže nego kada se pojavi neko da nam donese patike. Sada sam u prilici da poklonim sporsku opremu, a nije bitna materijalna vrijednost, nego što se može pomagati”, rekao je Mrda i dodao da su Pale grad mladih, turizma i sporta.

Predsjednik kluba Mladen Koprivica rekao je da mu je drago što su ih posjetili i poklonili sportsku opremu i što su njihovi rezultati prepoznati jer je želja da od kluba naprave sportski brend koji će biti na ponos Pala i grada istočnog Sarajeva.

“Smatram da Pale to zaslužuju pogotovo ako uzmemo u obzir našu sportsku infrastrukturu to jeste sportsku dvoru `Peki` na kojom nam mogu svi zavidjeti”, naveo je Koprivica.

Igrač Košarkaškog kluba “Obilić” sa Pala Stefan Sljepčević zahvalio je Mrdi koji je donirao neophpodne stvari za početak sezone i što je prepoznao potencijal u njihovom klubu.

  1. Šta je sa klubovima borilackih vještina. I oni donose medalje u Pale ali ih niko ne vidi.

    1. Valjda će i oni dobiti bar trenerke do izbora

  2. Ovi mladi ljudi ce pretpostavljam svoj glas dati na izborima Mrdi i prodace se za 150-200 KM a on ce sledece cetiri godine da radi samo u svom interesu i da razvija svoj biznis na nasoj grbaci.Ali nije on taj koji kriv, to smo mi koji mu to dozvoljavamo.On se sada sjetio da postoji sport u Palama a direktor je najjace firme u Rs koja moze da sponzoriše sve dvoranaske sportove na Palama a bez ikakvih problema.

    1. Predsjednik ovog kluba je Madi Koprivica, član SDS i kandidat za narodnog poslanika RS. Sumnjam da će dati glas Mrdi 😉

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider