Otac košarkaša bijesan, sinu ne daju da igra za Srbiju

Izvor: insajder.in

Objavio:

trebevic.net

- prije 12 mjeseci u

Košarka

Foto izvor: insajder.in

Otac talentovanog košarkaša Budućnosti, Andrije Vukovića, za koga se pisalo da će iz reprezentacije Crne Gore preći u redove reprezentacije Srbije, oštro je osudio Košarkaški savez Crne Gore.

Vladimir Vuković je na svom Fejsbuk profilu, pored objavljene vijesti da crnogorski Savez koči njegovog sina da pređe u redove Orlova, iznio niz teških riječi na njihov račun.

“Evo na šta su sve spremni ljudi iz Košarkaškog saveza Crne Gore, da naštete djetetu od 14 godina i privremeno ga spriječe da zaigra na Evropskom prvenstvu za Srbiju. Ovo su napravili namjerno i iz nemoći, svjesni da će Andrija ipak biti licenciran u FIBA kao srpski igrač u narednih par mjeseci. Ne mogu da kažem da vam ovo na obraz služi, jer obraz prvo treba da imate a sada krenite da vam pokažem kakvu kičmu imaju Vukovići i šta znači karakter kod ljudi”.

“Preziremo vas kao porodica, a sada zapamtite ovo obećanje – makar jednom sa balkona Grada Beograda zagrmjeće poruka Srbima u Crnoj Gori, ali i vama bubašvabe jedne odvratne! Do tada ja ću svjedočiti istinu o vama, spremajte se, spreman sam”, napisao je Vuković i uputio direktnu poruku pojedincima iz Saveza.

Poznavaoci košakaških prilika iz regiona smatraju da je mladi košarkaš visok 198 centimetara, jedan od najtelentovanijih igrača u Crnoj Gori u posljednjoj deceniji, a sa timom Budućnosti osvojio je šampionsku titulu.

On će imati pravo da nastupa za pionirski tim Crne Gore do kraja ove godine, a od naredne će nastupati za mlađe kategorije Srbije.

Zanimljivo je i da Vuković, pored toga što je košarkaš Budućosti, na svom Fejsbuk profilu ima fotografiju u dresu Crvene zvezde.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider