Oglasio se Ognjen Kuzmić: Hvala svima od srca!

Izvor: RTS

Objavio:

trebevic.net

- prije 11 mjeseci u

Košarka

Foto izvor: arhiva

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić uspješno se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće, a danas se prvi put obratio javnosti. Hvala svima od srca na brizi koju su iskazali od trenutka kada sam doživio i preživio tešku nesreću, poručio je Kuzmić putem klupskog sajta.

Centar Zvezde Ognjen Kuzmić uspjšeno se oporavlja posle teške saobraćajne nesreće koju je doživio prije deset dana, i od ponedjeljka se nalazi na Odjeljenju intenzivne njege Urgentnog centra u Beogradu.

Kako navode crveno-bijeli na svom sajtu, oporavak Ognjena Kuzmića ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali ljekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

Predstavnici kluba i u srijedu su obišli Ognjena Kuzmića, koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice.

“Želio sam ovom prilikom da zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživio i proživio.

Na prvom mjestu predsjedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, ljekarima i cijelom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru, koji se takođe mnogo založio za mene, ljekarima u Banjaluci, doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce.

Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo deset dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osjećam se dobro, i idemo naprijed!”, rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom centru u Beogradu.

O nastavku oporavka Ognjena Kuzmića, klub će, kako navodi, redovno obavještavati javnost.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider