Košarkaši “Sokoca” pomažu liječenje Nenada Perovića

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Košarka

Košarkaški klub “Sokolac” donirao je sredstva od prodatih ulaznica i sa treće utakmice polufinala plej-ofa Prve lige Republike Srpske, čime je nastavio humanitarnu akciju prikupljanja novca za liječenje Nenada Perovića sa Sokoca.

Večerašnja utakmica trećeg kola “Sokolac” – “Borac” završena je rezultatom 61:68, pa “Borac” ide u finale sa pobjednikom iz prve grupe za šampiona Republike Srpske i plasman za Premijer ligu BiH.

Bojan Koprivica iz Košarkaškog kluba “Sokolac” rekao je da je uprava ranije odlučila da na ovaj način pomogne u prikupljanju sredstava neophodnih za transplantaciju bubrega sugrađaninu Peroviću, jer njegova porodica ne može da obezbijedi sredstva za liječenje teškog oboljenja bez pomoći dobrih ljudi.

On je istakao da je i sinoć Sportska dvorana na Sokocu bila prepuna gledalaca i da su i sa prve polufinalne utakmice plej-ofa između “Sokoca” i “Borca”, odigrane na Sokocu 7. aprila, sredstva od prodatih 800 ulaznica usmjerena za liječenje Perovića.

Koprivica je istakao da su u upravi Košarkaškog kluba “Sokolac” ocijenili da će veliki broj navijača doći u Sportsku dvoranu da podrže njihovu borbu za Premijer ligu BiH i da sredstva od prodatih ulaznica doniraju za liječenje sugrađanina.

Sokolačko Udruženje građana “Aurora” nastavilo je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za Perovićevo liječenje u inostranstvu od hroničnog zapaljenskog bubrežnog sindroma, pa se na ovaj način akciji pridružio i Košarkaški klub “Sokolac”.

Pozivom na broj 1458 do kraja aprila daruje se jedna KM za liječenje Perovića.

Novčana sredstva mogu se uplatiti na žiro račun Udruženja građana “Aurora” Sokolac broj 562-001-80294971-95 kod NLB banke ad Banjaluka, sa naznakom “za Nenada Perovića”.

Za pomoć u prikupljanju sredstava otvoren je i devizni račun IBAN: BA395620128142859586, Nenad /Slobodan/ Perović, Marka Ećimovića bb, 71350 Sokolac, te SWIFT BIC: RAZBBA 22, NLB banka ad, Milana Tepića broj četiri, 78000 Banjaluka, BiH.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider