Jahorina uživo

 

Web kamera Poljice Jahorina Prestige – Live se nalazi na lokaciji Poljice na objektu u kojemse nalaze apartmani Makiatto, Crni Bor, Bijeli Bor,restoran Vatra i ski rental Life.U kadru se nalaze ski kasa, desno je lift Poljice, novosagrađeni šestosjed i hotel Termag. Lijevo do glavnog puta je baby lift i aparthotel Vučko. Restoran Vatra Jahorina je sinonim za odličnu hranu i profesionalnu uslugu, dok je domaćin uz harmoniku zadužen za vrhunsku atmosferu.

 

 

Web kamera Poljice Jahorina 2 je postavljena na aparthotelu Vučko. Kamera gleda na ski stazu, ski lift i šestosjed Poljice. Desno se nalazi plato sa polaznim stanicama. Ski staza Poljice počinje na 1880 mnv, a završava se na 1520 mnv. Dužina staze je 1700 m, sa prosječnim nagibom od 18%. Na stazi Poljice uveče se organizuje noćno skijanje. Kamera je okrenuta u pravcu istok – zapad.

 

 

Web kamera Rajska dolina Jahorina live se nalazi na lokaciji Rajska Vrata i Rajska Dolina u Olimpijskom centru Jahorina. Web kamera je postavljena na Pansionu Konak sa pogledom na Rajsku Dolinu. Ispred su ski staze Željo, Olimpik i Prača. U Pansionu Konak pored odlične hrane, kuvanog vina i dobrog noćnog života, te ljubaznog osoblja, možete dobiti i popust 15% na časove skijanja licenciranih učitelja Ski škole Jahorina Prestige.

 

 

Web kamera Ski centar Ravna Planina se nalazi u Gornjim Palama na restoranu “Gondola” koji je udaljen 3 kilometra od centra Pala, 15 kilometara od Jahorine i 20 km od Sarajeva (magistralnim putevima). Kamera se nalazi na polaznoj stanici buduće gondole “Jahorina Express”. Na slici koju šalje se vidi dio parkinga i skijalište koje ima vještačko osnježavanje i osvjetljeno je za noćno skijanje. Dužina staze je 1200 metara, a do vrha se stiže liftom kapaciteta 800 skijaša na sat. Skijalište je povezano stazom za nordijsko skijanje i stazom za motorne sanke, dužinom od 12 km sa mogućnošču rekreativnog alpskog skijanja. Gostima je na raspolaganju dječiji lift, kao i dječiji zimski ski – vrtić.