Zbog zloupotrebe karata djeca više neće moći besplatno da skijaju

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Arhiva

Primjena ugovora o besplatnom korištenju skijališta, koji je sklopljen sa Olimpijskim centrom Јahorina, obustavljena je od srijede, 19. februara, zbog zloupotreba ski-karata, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

U saopštenju je navedeno da je primjena ovog ugovora obustavljena jer su ovlašteni kontrolori Olimpijskog centra Јahorina uočili da su pojedini građani zloupotrebljavali ski-karte, na šta, kako je navedeno, opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo nije mogla uticati.

Zloupotreba od nekoliko pojedinaca u periodu od 10. do 15. februara, dovela je do prekida dosadašnje uspješne saradnje između Olimpijskog centra i opštine Istočno Novo Sarajevo, nauštrb građana koji su savjesno koristili usluge programa – navedeno je u saopštenju.

Ugovor koji djeci sa područja grada Istočno Sarajevo omogućava besplatno skijanje potpisan je 2. januara na Јahorini.

Sporazum je sa predstavnicima šest gradskih opština potpisao direktor Olimpijskog centra “Јahorina” Dejan Ljevnaić u prisustvu premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i gradonačelnika Istočnog Sarajeva Nenada Vukovića.

Ljevnaić je tada rekao da je prošle godine mogućnost besplatnog skijanja iskoristilo više od 16.500 djece sa područja Istočnog Sarajeva.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider