Vozač koji je usmrtio bračni par sa Pala bio pod dejstvom alkohola i opojne droge

Izvor: Trebević.info

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 mjesec u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Trebević.info

Na magistralnom putu Ljubogošta-Pale, u mjestu Kalovita Brda u Palama, juče oko 18.25 časova došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „Mercedes“, kojim je upravljao Amir Kujović (36) iz Sarajeva i putnički automobil marke „Audi“ , kojim je upravljao Dario Hršum iz Pala.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač automobila „Audi“ Dario Hršum i njegova supruga Danijela Hršum koja je bila na mjestu suvozača, smrtno su stradali na licu mjesta.

Suvozač iz automobila „Mercedes“ A.R. zadobila je teške tjelesne povrede, dok su vozač i ostala dva putnika iz navedenog automobla zadobili lakše tjelesne povrede, konstatovane u Klinici urgentne medicine Koševo, Sarajevo – rekla je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Vozač Amir Kujović osumnjičen za krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ trenutno se nalazi u pritvoru u policijskoj stanici, a nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće predat nadležnom tužilaštvu.

Kako Trebević.info nezvanično saznaje, kod osumnjičenog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, a dalje testiranje je pokazalo da je Kujović bio i pod dejstvom određenih supstanci opojne droge.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo u prisustvu sudskog vještaka.

Obdukcija tijela smrtno stradalih lica biće izvršena danas u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider