Višković: Republika Srpska garant opstanka Srba u BiH

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 months u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: SRNA

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da je Srpska garant opstanka Srba na prostoru BiH, te da nijednog momenta ne smije biti dovedena u pitanje, bez obzira na to ko je predstavlja.

Za to su živote dali najmiliji, a mi koji danas predstavljamo institucije Republike Srpske moramo učiniti sve da njihova borba i žrtva nikada ne bude dovedena u pitanje – istakao je Višković prije uručenja posthumnih odlikovanja porodicama 27 poginulih boraca sa područja Istočnog Novog Sarajeva, Istočne Ilidže, Pala, Foče i Gacka.

Pozdravljajući porodice poginulih i kao bivši pripadnik Vojske Republike Srpske, on je rekao da su Srbi doživjeli egzoduse, nestanak i sve ono što nije civilizacijski za jedan narod, gdje god nisu imali svoju državu.

Ja sam zahvaljujući svima koji su se borili za Republiku Srpsku danas predsjednik Vlade, a obaveza svih nas što radimo ovo danas i što ćemo raditi u budućem periodu jeste da ih nikada ne zaboravimo i da budemo ponosni na njih – istakao je Višković.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider