Virusom korona zaražene dvije osobe u Istočnom Sarajevu

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 month u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Trebević.info

Na korona virus testirano je 811 ljudi u Srpskoj, a zaraza je potvrđena kod 208 građana. U posljednja 24 sata preminula je 31 osoba koja je bila pozitivna na koronu.

Prema podacima Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske na virus korona pozitivno je 113 muških i 95 ženskih osoba, od kojih je 14 mlađe, 110 srednje i 84 osobe starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 100 osoba je iz Banjaluke, 15 iz Laktaša, 14 iz Bijeljine, 13 iz Prijedora, 11 iz Kozarske Dubice, devet iz Mrkonjić Grada, po osam iz Prnjavora, Srpca i Šipova, pet iz Čelinca, tri iz Gradiške, dvije iz Istočne Ilidže i po jedna iz Broda, Zvornika, Јezera, Kalinovika, Kneževa, Kostajnice, Novog Grada, Oštre Luke, Petrovca, Teslića, Trebinja i Čajniča.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je 31 smrtni slučaj kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona. Radi se o osobama srednje i starije životne dobi od kojih je sedamnaest osoba iz Banja Luke, dvije iz Doboja, Gradiške i Milića i po jedna iz Bijeljine, Čelinca, Dervente, Kostajnice, Laktaša, Ljubinja, Novog Grada i Prijedora.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 55.166 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 2.777 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider