VIK Istočno Sarajevo: Večeras potpuni prekid vodosnabdijevanja

Izvor: Trebević.info

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 months u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Pixabay

Obavještavamo potrošače da će večeras u periodu od 20:00 do 23:00 časa doći do prekida u vodosnabdijevanju, navodi se u saopštenju KP “Vodovod i kanalizacija” a.d. Istočno Sarajevo.

Područja koja će u navedom periodu ostati bez vodosnabdijevanja su: Dobrinja 1 i Dobrinja 4, Gornji Kotorac, rubno područje naselja Vojkovići, Trg Miroslava Berjana, naselje Mladice (ulice: Derokova, Besarovića, Akademika Vojina Komadine, Slavka Leovca, Svetog Nikole, Alekse Šantića, Petra Miloševića, Vojvode Momčila Đujića i Obrada Popadića), dio ulice Kasindolskog bataljona, ulica Vojvode Radomira Putnika, ulica Draže Mihailovića, Spasovdanska ulica (parni brojevi od 18 do 34 i neparni od 27 do 51),Hilandarska (parni od 22 do 42, neparni od broja 13 do 29), Dečanska (na brojevima 7 i 9), Zmaj Jovina (brojevi 3, 5, 7, 9, 11), Sime Milutinovića Sarajlije i Boriše Starovića

Iz KP “Vodovod i kanalizacija” a.d. Istočno Sarajevo mole potrošače za strpljenje i razumijevanje dok se vremenske prilike ne stabilizuju.

  1. I racun redovno umanjen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider