VIK Istočno Sarajevo: Obavještenje za potrošače

Izvor: Trebević.info

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 months u

Istočno Sarajevo

Zbog nedovoljnog dotoka vode na Izvorištu Tilava uslijed dugog sušnog perioda, potrebno je uvesti plansko smanjivanje pritiska u vodovodnoj mreži. Obaranje pritiska na mreži će se raditi u periodima od 11:00 do 15:00 časova i od 19:00 do 22:00 časa.

Područja koja će biti obuhvaćena redukovanim vodosnabdijevanjem :
Dobrinja 1 i Dobrinja 4, rubno područje naselja Vojkovići, Trg Miroslava Berjana, naselje Mladice (ulice: Derokova, Besarovića, Akademika Vojina Komadine, Slavka Leovca, Svetog Nikole, Alekse Šantića, Petra Miloševića, Vojvode Momčila Đujića i Obrada Popadića), dio ulice Kasindolskog bataljona, ulica Vojvode Radomira Putnika, ulica Draže Mihailovića, Spasovdanska ulica (parni brojevi od 18 do 34 i neparni od 27 do 51),Hilandarska (parni od 22 do 42, neparni od broja 13 do 29), Dečanska (na brojevima 7 i 9), Zmaj Jovina (brojevi 3, 5, 7, 9, 11), Sime Milutinovića Sarajlije i Boriše Starovića.
Potrošači u naselju Gornji Kotorac koji se snabdijevaju sa rezervoara Gornji Kotorac 1 i Gornji Kotorac 2 neće imati uredno vodosnabdijevanje dok se ne poboljša priliv vode na Izvorištu Tilava. Do tada, voda će se dopremati pomoću cisterne, danas u periodu od 12:00 časova.

Iz KP “Vodovod i kanalizacija” a.d. Istočno Sarajevo mole potrošače za strpljenje i razumijevanje dok se vremenske prilike ne stabilizuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider