U pucnjavi na Јahorini, ranjen muškarac iz Banjaluke

Izvor: ATV

Objavio:

trebevic.net

- prije 10 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Ilustracija

Obračun na Јahorini završio je ranjavanjem. Kako saznaje ATV ranjen je Banjalučanin Saša Bilić u koga je pucao Paljanin za kojim se još traga.

Bilić je zadobio povrede potkoljenice i smješten je u bolnicu “Srbija”, nije životno ugrožen. Nezvanično pucnjavi je prethodila svađa i to zbog djevojke. Iz bolnice kažu da je ranjenom muškarcu metak i dalje u nozi i da slijedi operativni zahvat.

Radi se u ustrelnoj rani lijeve potkoljenice. Pacijent je stabilan i nije životno ugrožen. U principu njemu će trebati operativno liječenje pa će najverovatnije liječenje nastaviti u UKC Banjaluka. Urađena je imobilizacija noge i zaustavljeno je krvarenje. Došlo je do preloma kosti uslijed ranjavanja i treba to sad sanirati operativnim putem – kazao je Marko Kovačević, šef Urgentnog bloka ЈZU bolnica “Srbija”.

Iz Policijske uprave Istočnoo Sarajevo, potvrdili su da im je sinoć prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu na Јahorini i da je jedna osoba povrijeđena. Uviđaj je trajao nekoliko časova.

Policijskoj upravi noćas oko pola 3 prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu na Јahorini došlo do upotrebe vatrenog oružja u kojem je jedno lice povrijeđeno. Lice je primljeno u Dom zdravlja Pale, a zatim transportovano u ЈU Srbija gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Policijski službenici vrše uviđaj na licu mjesta, obavješten je tužilac OЈT Istočno Sarajevo i u toku je preduzimanje svih mjera i radnji na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela – izjavila je Vesna Stokanović, portparol PU Istočno Sarajevo.

Očevici pred kamere nisu htjeli. Kažu čula se buka i galama i onda je nastao haos. Policija je kažu pretražila svaki pedalj. Kafići su opkoljeni, a sobe pregledane. Ipak, napadač se navodno odmah nakon pucnjave dao u bijeg, a za njim se još traga.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2