U Krupcu zaplijenjeno 20 kilograma marihuane

Izvor: srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godina u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: M.R./SrpskaInfo

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo jutros su u mjestu Krupac u Istočnoj Ilidži uhapsili lice čiji su inicijali R.N. iz Čajniča, u čijem je vozilu pronađeno 19,7 kilograma marihuane čija je tržišna vrijednost od 50.000 do 70.000 KM.

Načelnik Policijske uprave Branimir Šehovac izjavio je na vanrednoj konferenciji za novinare da je vozilo “reno klio” zaustavljeno i pretreseno jutros oko 7.00 časova.

Foto: MUP RS

Prema njegovim riječima, akcija je izvedena nakon prethodno prikupljenih operativnih informacija, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Šehovac je naglasio da će uhapšeno lice i oduzeti predmeti uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predati Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

On je naglasio da službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo preduzimaju sve neophodne aktivnosti s ciljem sprečavanja i drugih krivičnih djela, poručivši da će slične aktivnosti biti nastavljne.

“Intezivno sprovodimo ove aktivnosti i u posljednje vrijeme bilježimo dobre rezultate po ovom pitanju, a sve izvršioce predajemo nadležnom tužilaštvu”, rekao je Šehovac.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je Nedeljko Racković /44/ iz Čajniča.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2