Todorović: Bolnica “Srbija” u službi naroda, a na ponos Srpske

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godina u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: rtrs

Direktor Bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu Goran Todorović istakao je da je danas svečan dan u kojem građani Sarajevsko-romanijske regije, poslije dugog čekanja, dobijaju novu bolnicu koja će zamijeniti stare objekte.

rtrs

“Otvaranjem vrata nove bolnice otvorili smo vrata budućnosti”, naglasio je Todorović i izrazio zahvalnost predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije.

On je u svoje, u ime svih zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi i građana Istočnog Sarajeva zahvalio zvaničnicima Republike Srpske što su omogućili izgradnju nove bolnice.

“Dugo smo se mučili u teškim uslovima i sretni smo što je ovdje izgrađena nova bolnica. Zahvaljujući Vladi Republike Srpske, angažmanu predsjednika Srpske Milorada Dodika i lokalnom rukovodstvu, iznikla je jedna moderna zdravstvena ustanova”, istakao je Todorović.

On je napomenuo da je ova zdravstvena ustanova izgrađena domaćim snagama, a po najmodernijim evropskim stadnardima, te da je objekat izgrađen prije roka.

“Pacijenti će boraviti u dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima urađenim po najvećim medicinskim standardima. Otvaranjem vrata ove bolnice otvorili smo vrata za budućnost i ovo je garant za čvrst opstanak na istočnoj granici Republike Srpske. Objekat je u službi našeg naroda, a na ponos Republike Srpske”, poručio je Todorović.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2