Sutra u Palama sastanak o značaju Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 months u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Trebević.info

Na Palama će sutra biti održan sastanak o značaju Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji organizuju Unija studenata Republike Srpske i Studentski parlament ovog univerziteta.

Tema sastanka je “Politički, ekonomski i društveni značaj Univerziteta u Istočnom Sarajevu – razvijanje svijesti rukovodstava lokalnih zajednica o značaju fakulteta za razvoj opština i gradova i značaju podrške za opstanak studentske populacije na ovim prostorima”.

Uvodničari sastanka, koji će biti održan na Ekonomskom fakultetu, biće predsjednik Unije studenata Republike Srpske Stefan Slijepčević, predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Uroš Bjelica i član Studentskog parlamenta ovog univerziteta Boris Škipina, saopšteno je iz Unije studenata Srpske.

Tokom sastanka predviđena je prezentacija Univerziteta u Istočnom Sarajevu, nakon čega bi o političkom, ekonomskom i društvenom značaju ovog univerziteta za Republiku Srpsku trebalo da govore prorektor za studentska pitanja, kulturu, umjetnost i sport Univerziteta u Istočnom Sarajevu Sandra Ivanović, kao i načelnici opština Pale i Istočno Novo Sarajevo Boško Jugović i Ljubiša Ćosić.

Predavanje o istorijatu Univerziteta u Istočnom Sarajevu održaće dekan Filozofskog fakulteta Draga Mastilović, dekan Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Pale Borislav Cicović, dekan Ekonomskog fakulteta Radomir Božić i dekan Pravnog fakulteta na Palama Goran Marković.

Početak sastanka zakazan je za 14.00 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider