Stanica policije Istočna Ilidža uskoro u novim prostorijama

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 7 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Arhiva

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac najavio je da će za desetak dana u novim prostorijama sa radom početi Policijska stanica Istočna Ilidža, te biti otvoreno stanično odjeljenje policije Istočni Stari Grad na Trebeviću.

Uskoro bi trebalo da bude otvoren objekat u koji će se useliti Policijska stanica Istočna Ilidža, a koji je kupljen odlukom Vlade Republike Srpske i vlasništvo je Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/. Opština Istočna Ilidža je jednim dijelom učestvovala u realizaciji ovog projekta – rekao je Šehovac na konferenciji za novinare na Palama.

On je istakao da je interes MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Istočno Sarajevo da, nakon toliko godina, Istočna Ilidža dobije svoju policijsku stanicu.

Šehovac je podsjetio da je Policijska stanica Istočna Ilidža počela sa radom 1. jula 2018. i funkcioniše u punom kapacitetu iako se nalaze u prostorijama Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo.

Prema njegovim riječima, otvaranje staničnog odjeljenja policije Istočni Stari Grad na Trebeviću, koje će djelovati u okviru Policijske stanice Istočni Stari Grad na Hreši, je važno zbog turističkog potencijala koji nudi ova planina.

Na Trebeviću imamo sve veći porast broja turista, posebno ljeti, a postojanjem staničnog odjeljenja biće povećan stepen njihove bezbjednosti – naglasio je Šehovac.

On je podsjetio da je objekat staničnog odjeljenja Policijske stanice Istočni Stari Grad finansiran projektom grada Istočno Sarajevo i opštine Istočni Stari Grad, te izgrađen u potpunosti i opremljen.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider