Sokolac: Radionica o biznis-planovima u poljoprivredi

Izvor: Srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Arhiva

Radionica o temi “Realizacija biznis-planova i analiza podsektora u poljoprivredi”, biće održana danas na Sokocu, u organizaciji Jedinice za koordinaciju poljoprivrednih projekata u okviru Projekta razvoja konkurentnosti u ruralnim područjima.

Viši stručni saradnik za voćarstvo u Resoru za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi Područna jedinica Sokolac Dragan Bejatović rekao je ranije Srni da se očekuje oko 30 učesnika.

Prema njegovim riječima, prisustvovaće predstavnici udruženja poljoprivrednih proizvođača, zemljoradničkih zadruga i stručnjaka iz oblasti poljoprivrede iz 12 opština Sarajevsko-romanijske i Gornjodrinske regije.

Bejatović je naglasio da će na skupu biti predstavljeni biznis-planovi više udruženja, a potom će biti održan radni sastanak o stanju i perspektivi jagodičastog voća na tom području, s akcentom na malinarstvo.

Resor za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Područna jedinica Sokolac, djeluje u 12 opština Sarajevsko-romanijske i Gornjo-drinske regije.

Radionica će biti održana od 9.30 do 15.30 časova u hotelu “Zlatni bor” na Sokocu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider