Sokolac: Osvojio 69.000 KM, nisu ga htjeli isplatiti

Izvor: Redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 year u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Arhiva

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su dva krivična djela, nije registrovano narušavanje javnog reda i mira a dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda.

Policijski službnici Policijske stanice Trnovo, 07.10.2019. godine oko 09,45 časova na području opštine Trnovo, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil marke „Smart“,, kojim je upravljao Nj.R. iz Goražda.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da se samo na prednjem dijelu automobila nalazi registarska oznaka koja ne pripada navedenom autu, dok na zadnjem dijelu nije bilo iste, kao i da je važnost registracije istekla.

O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i nakon dokumentovanja predmeta, protiv navedenog, biće dostavljen izvještaj o počinjeniom krivičnom djelu „Posebni sučajevi falsifikovanja isprava“.

Policijskoj stanici Sokolac, dana 07.10.2019. godine, oko 14,30 časova prijavljeno je da je lice, u sportskoj kladionici u Sokocu, osvojilo oko 69.000,00 KM na „aparatu“ za igre na sreću, te da odgovorno lice u kladionici neće da isplati novac, uz obrazloženje da je došlo do greške.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta i po nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu privremeno oduzeli aparat u cilju vještačenja, kao i preduzimanja drugih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela „Prevara“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider