SNSD-u Istočno Novo Sarajevo pristupila 74 nova člana

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 mjesec u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: SRNA/ARhiva

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo i Opštinskog odobra Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić večeras su u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo podijelili 50 od ukupno 74 članskih karata jer nisu mogli svi da prisustvuju zbog epidemije virusa korona.

Ćosić je istakao da večerašnji događaj pokazuje koliko je stabilna stranka, koja iako najmnogobrojnija u Republici Srpskoj, okuplja i nove ljucos

On je ukazao da večerašnji skup, koji je proveden uz sve mjere zaštite od virusa korona, još ne predstavlja zvaničnu predizbornu aktivnosti za predstojeće lokalne izbore već redovnu godišnju partijsku djelatnost.

Mlada Јovana Vuković, jedna onih koji su večras dobili člansku kartu SNSD-a, rekla je kako želi da se aktivno uključi u politički život i da na taj način, ali i idejama pomogne da ova stranka ostvari što bolje izborne rezultate.

Novim članovima večeras je osim Ćosića, predstavljen kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo Јovan Katić i odbornička lista ove stranke.

Katić ukazao je da je SNSD patrija koja je prepoznatljiv politički faktor, kako na području ove lokalne zajednice, tako i čitavog grada Istočno Sarajevo.

Na prošlim lokalnim izborima osvojili smo daleko veći broj glasova nego svih prethodnih izbornih ciklusa, što pokazuje da ljudi vjeruju u rad i prepoznaju program koji predstavlja ova stranka. U Istočnom Novom Sarajevu smo pobjeđivali od 2006. godine do danas. Od drugih političkih patrija nas izdvaja pristup građanima – dodao je Katić.

Prema njegovim riječima, SNSD je otvorena politička partija za sve dobre ideje koja će poboljšati život građana.

Kulašinac je poželjela dobrodošlicu novim članovima, te istakla da je sa napunjenih 18 godina života pristupila ovoj političkoj organizaciji i da se nije pokajala, te da je prije dvije godine izabrana za narodnog poslanika.

SNSD je partija otvorena za sve ljude koji žele da nađu svoj put i pomognu u društveno korisnom radu – rekla je Kulašinac.

 1. Novi slogan u društvu je
  Stranka mi je obećala posao
  Svi hoce u drzavne organe, a jasno i zasto
  Naci radnika je tesko
  Jer treba raditi a ne doci na posao, pa Razmisljati sta da se jede, pa jesti prije pauze, a otici u prodavnice za vrijeme pauze
  Nesto uraditi do 13 sati
  Rad sa strankama se prekida
  Uraditi par selfi ja…
  Do kada vise ovo sve

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Slider
Slider