Skupština Grada u utorak o rebalansu budžeta

Izvor: Grad Istočno Sarajevo

Objavio:

trebevic.net

- prije 5 months u

Istočno Sarajevo

Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo razmatraće na sjednici u utorak, 1. septembra, rebalans budžeta grada za 2020. godinu u iznosu 11. 377. 000 KM.

Na dnevnom redu sjednice naći će se i izmjena odluke o kreditnom zaduženju grada, u dijelu koji se odnosi na saniranje posljedica izazvanih pandemijom virusa korona. Na osnovu preporuke Ministarstva finansija Republike Srpske izvršena je izmjena odluke usvojene na prethodnoj sjednici Skupštine grada, koja je podrazumijevala i pomoć privrednim subjektima koji su, zbog zabrane rada, pretrpjeli štetu u poslovanju.

Odbornici će razmatrati informaciju o izgradnji infrastrukturnih objekata na području grada po prostorno-planskoj dokumentaciji za period jul 2019-jul 2020. godine, kao i informaciju o stanju u oblasti vodosnabdijevanja i kanalizacione infrastrukture.

Biće razmatrana i informacije o radu ustanova za kulturu i kulturnih sadržaja, te izvještaj o realizovanim projektima i manifestacijama iz oblasti kulture koje se finansiraju iz budžeta grada.

Početak sjednice Skupštine grada zakazan je za 10 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider