Skupština Grada sutra o rebalansu budžeta

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 5 months u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Trebević.info

Skupština grada Istočno Sarajevo na sutrašnjoj sjednici trebala bi da usvoji Prijedlog rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od 13.877.454 KM, što predstavlja povećanje u odnosu na planirani budžet za 2.593.023 KM.

Osnovni razlozi za izradu rebalansa budžeta su planiranje i potrošnja neutrošenih namjenskih sredstava po osnovi kredita, usklađivanje planiranih vrijednosti pojedinih vrsta prihoda i primitaka, kao i iskazane potrebe za unutrašnjim preraspodjelama sredstava pojedinih potrošačkih jedinica, saopšteno je iz Skupštine grada Istočno Sarajevo.

Odbornici će raspravljati i o izvršenju budžeta grada za šest mjeseci ove godine, koji je ostavren u iznosu od 4.449.729 KM.

Gradska Skupština sutra bi trebala donijeti odluke o izmjenama i dopunama Statuta grada i o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Skupštine grada Istočno Sarajevo.

Na dnevnom redu su i informacije o utrošku kreditnih sredstava, o stanju u oblasti zapošljavanja na području grada i realizaciji programa zapošljavanja, sa osvrtom na boračke kategorije, kao i informacija o stanju primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite.

Početak sjednice planiran je za 10.00 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider