Skupština grada Istočno Sarajevo u ponedjeljak raspravlja o stanju na Univerzitetu

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 years u

Istočno Sarajevo

Na sjednici Skupštine grada Istočno Sarajevo, koja bi trebalo da bude održana u ponedjeljak, 31. jula, odbornicima će biti predočena informacija o stanju na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu za 2016/2017. godinu, najavljeno je iz Skupštine grada.

Prema predloženom dnevnom redu, odbornici će biti informisani i o smještaju u stanovima u vlasništvu grada, prikupljenoj komunalnoj taksi i naknadi za korištenje komunalnih dobara i njihovoj raspodjeli po gradskim opštinama, te stanju u oblasti vodosnabdijevanja i kanalizacione infrastrukture na području grada u prošloj godini.

Pred odbornicima će se naći i informacija o realizaciji plana izgradnje i rekonstrukcije regionalnih, magistralnih i lokalnih puteva na području grada za prošlu godinu.

Skupština grada će, među više odluka, donijeti odluke o razrješenju direktora Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo i imenovanju novog, kao i odluke o razrješenju starog i imenovanju novog člana Skupštine Evropskog omladinskog olimpijskog festivala “EJOF”.

Sjednica će biti održana u Administrativnom centru grada sa početkom u 10.00 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider