Sjednica vlada Srpske i Srbije u Istočnom Sarajevu

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 mjesec u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Trebević.info

Za sutra je zakazana sjednica vlada Republike Srpske i Srbije u Istočnom Sarajevu, a premijeri Srpske i Srbije Radovan Višković i Ana Brnabić položiće u Foči kamen temeljac Hidroelektrane Buk Bijela, čija gradnja je zajednički projekat vrijedan 220 miliona evra.

Prema protokolu sutrašnje posjete, Višković će u 9.30 časova na Međunarodnom aerodromu Sarajevo dočekati delegaciju Vlade Srbije, dok će u 9.45 časova razgovarati sa Brnabićevom u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istročnom Sarajevu.

Sjednica vlada Republike Srpske i Republike Srbije, 11. po redu, predviđena je za 10.00 časova u konferencijskoj sali u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

U 12.00 časova u svečanom salonu u prizemlju Administrativnog centra predsjednici vlada Republike Srpske i Srbije Radovan Višković i Ana Brnabić održaće konferenciju za novinare, uz prenos uživo na programu Radio-televizije Republike Srpske.

Pres-konferenciji prethodiće potpisivanje sporazuma o saradnji o pitanjima važnim za razvoj veterinarske profesije Republike Srpske i Srbije, koji će potpisati predsjednik Veterinarske komore Republike Srpske i predsjednik Veterinarske komore Srbije.

U 12.30 časova predviđeni su bilateralni sastanci resornih ministara i generalnih sekretara.

Medijima će biti omogućeno praćenje bilateralnih sastanaka koji će biti održani u prizemlju i na prvom spratu Administrativnog centra.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2