Šehovac: Tužilaštvo može dati informaciju o slučaju prijetećih SMS poruka Јugoviću

Izvor: Srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: RTRS

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je Srni da Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu može dati informaciju u kojoj fazi je istraga o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao načelnik opštine Pale Boško Јugović.

Mi smo 11. aprila dostavili izvještaj Tužilaštvu i sada je to kod postupajućeg tužioca, koji će sigurno donijeti adekvatnu odluku u vezi sa tim predmetom. Mislim da Tužilaštvo može dati neki svoj stav po tom pitanju, a mi smo završili svoj dio posla – rekao je Šehovac.

On nije mogao da kaže koji je tužilac zadužen za ovaj predmet, niti je mogao da otkrije identitet počinilaca.

Načelnik opštine Pale Boško Јugović rekao je danas da je zatražio od Policijske uprave Istočno Sarajevo da javnosti predoči sva zvanična saznanja o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao i saopšti u kojoj je fazi njihovo rasvjetljavanje.

Od Policijske uprave insistiram da se otkrije počinilac i da kažu kod kog postupajućeg tužioca se nalazi predmet. Lica koja su to počinila su identifikovana, a ja tražim i da se otkrije njihov identitet – rekao je Јugović na konferenciji za novinare.

On ističe da će, bez obzira da li će biti osnova da se pokrene krivična prijava, pokrenuti privatnu tužbu protiv tih lica, jer postoji osnovana sumnja da su se neka od njih nalazila na listi SDS-a za odbornike.

Vezane vijesti:
Vanredna konferencija za novinare načelnika Opštine Pale

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider