Radnik trijumfalno i kroz Istočno Sarajevo

Izvor: SportDC

Objavio:

trebevic.net

- prije 6 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: SportDC

Košarkaši bijeljinskog Radnika savladali su večeras u Istočnom Sarajevu Slaviju sa 62:55 u posljednjoj utakmici 11. kola Prve lige Republike Srpske.

Semberci su tako nastavili svoju dobru formu iz prvog dijela sezone i među ekipama su koje su se najbolje snašle u ovom haotičnom rasporedu i odigravanju utakmica izazvanom pandemijom koronavirusa.

Radnik je fenomenalno odigrao prvu četvrtinu i stigao do 21:9, ali su odmah Sokolovi uzvratili istom mjerom. dobili drugu dionicu 22:9 i sa +1 otišli na poluvrijeme, 31:30. Treća četvrtina je ponovo bila loša za domaće, Radnik je uspio napraviti razliku koju je uspio održati i na kraju slaviti pobjedu.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Jovica Kecman sa šesnaest poena, a kapiten Dejan Kokoruš, te Branislav Berbakov i Miladin Vlačić su postigli po 13 Zanilmljivo je da su se pored njih upisivali u strijelce još samo Đorđe Curović koji je ubacio pet, te Boško Radović kao jedini igrač sa klupe koji je doprinio poenima, i to sa dva.

Kod Slavije, Nenad Biberdžić je ubacio 16 poena, a dvocifren je bio još samo Savo Macan sa osam ubačenih poena.

OKK SLAVIJA 1996 – KK RADNIK 55:62 (9:21, 22:9, 7:18, 17:14)
Sportska dvorana “Slavija”
Bez prisustva publike
Sudije: Saša Babić, Miloš Srdić, Danijel Papaz

SLAVIJA: Njegovanović 2, Elez 4, Pilindavić 8 (8sk), N. Damjanović, D. Damjanović, Sušić 7, Šehovac, L. Damjanović, Macan 10, Biberdžić 16 (9sk), Lalović, Ž. Damjanović  Trener: Aleksandar Damjanović

RADNIK: Vlačić 13, Berbakov 13, Curović 5, Kecman 16 (13sk), Kokoruš 13, Radović 2, Aćimović, Markez, Spasojević, Kajmaković  Trener: Vladimir Radovanović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2