Privremeni prekidi u vodosnabdijevanju

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 7 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Ilustracija

Komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” Istočno Novo Sarajevo obavještava korisnike da će u večernjim i noćnim časovima dolaziti do pada pritiska u mreži ili privremenog prekida u vodosnabdijevanju.

Kako kratkotrajne padavine nisu dale veće rezultate na dotoku izvora Tilava, suočeni smo sa novim periodom bez padavina koji stvara probleme u tehnološkom procesu prerade vode na filter postrojenju – saopšteno je iz ovog preduzeća.

S ciljem zaštite filter postrojenja i akumuliranja dovoljne količine vode za naredni dan, preduzeće će biti prinuđeno da u večernjim i noćnim časovima pristupa prigušenju glavnog transportnog cjevovoda.

Ove mjere osjetiće potrošači u ulicama Cara Lazara, Karađorđeva, Cara Dušana, naseljima Gornji Kotorac, Krupac, dio Toplika, te naseljima koja su na pumpnim postrojenjima Donje Mladice, Gornje Mladice, Prljevo Brdo, Đukića Potok, Ivanići, kao i u stambenim zgradama od četvrtog sprata i više.

Iz komunalnog preduzeća apeluju da potrošači budu maksimalno racionalni pri trošenju vode kako bi se moglo obezbijediti kontinuirano vodosnabdijevanje za sve korisnike.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider