Prikupljena sredstva za udruženja “Sunce” i “Srce za djecu”

Izvor: srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: srna

Humanitarnom trkom “Trejl trka za život”, koja je danas održana na Jahorini, prikupljeno je oko 1.500 KM za pomoć u radu udruženjima “Sunce” sa Pala i “Srce za djecu” iz Sarajeva.

Na trci, dugoj 12,2 kilometra, spretnost je pokazalo oko 50 takmičara koji su uspješno savladali 20 prepreka, dok je više od 150 prisutnih bodrilo sve učesnike.

Najspretniji Marko Kouzul, Adnan Behlulović, Darko Topalović, Sanja Kavaz, Aida Mulić i Šejla Kapetanović Jenko osvojili su vrijedne nagrade sponzora trke, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Iva Ivkić zahvalila je svima koji su podržali organizaciju trke, radnicima ovog centra i poznatim džudistima Stefanu i Nemanji Majdov, koji su bili promoteri trke.

Foto: Srna

“Trku smo pripremali zaista dugo i temeljno, prepreke su zanimljive i kreativne, čestitam svim učesnicima na hrabrosti i humanosti”, istakla je Ivkićeva.

Iz Olimpijskog centra su istakli da su se sponzori druge ljetnje humanitarne trke pobrinuli da ovo bude najbolje organizovana trka.

Na Jahorini su u toku Dani mladih u okviru kojih do sutra važi popust od 30 odsto na sve ljetnje sadržaje.

U subotu, 17. avgusta, u 21.00 čas u hotelu “Vučko” sve goste očekuje najbolja zabava na planini uz predstavu “Đurologija”, a u međuvremenu u rad će biti pušten i najduži planinski bob u regionu, napominju iz Olimpijskog centra Jahorina.

Vezane vijesti:
Dobar odziv učesnika u humanitarnoj trci za život
Danas humanitarna “Trejl trka za život”
Sutra humanitarna “Trejl trka za život”
U subotu humanitarna “Trejl trka za život”

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider