Prijem za Marinu Kurteš, osvajača zlata na Svjetskom karate kupu

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Istočno Sarajevo

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić najavio je danas, tokom prijema za člana Karate kluba “Slavija” Marinu Kurteš, osvajača zlatne medalje na Svjetskom kupu u Umagu, da će lokalna zajednica pomoći ovom sportskom kolektivu u nabavci opreme.

“Organizovali smo prijem za našu sugrađanku koja je osvajač Svjetske lige u Umagu u kategoriji minus 54 kilograma i njenog trenera Dejana Vukadina koji su na najbolji način predstavili opštinu Istočno Novo Sarajevo i Grad Istočno Sarajevo”, izjavio je Ćosić novinarima.

Ćosić je zahvalio i treneru Karate kluba “Slavija” što predstavine lokalnih vlasti uvijek podsjeti na to da ovaj sportski kolektiv iz godine u godinu osvaja brojne medalje i ostvaruje značajne rezultate na takmičenjima na balkanskom, evropskom i svjetskom nivou.

On je dodao da će opština Istočno Novo Sarajevo nastaviti da podržava Karate klub “Slavija” u kojem se stvaraju šampioni.

Osvajač zlatne medalje u Umagu Marina Kurteš zahvalila je načelniku Ćosiću za prijem, naglašavajući da će u narednom periodu raditi još marljivije kako bi bila spremna za naredno kolo Svjetske lige u Veneciji.

“Treniram u `Slaviji` već sedam godina a tokom takmičenja u Umagu imala sam šest mečeva koje sam dobila”, podsjetila je Kurtešova.

Vukadin je zahvalio načelniku Ćosiću koji, kako je istakao, pruža konstantnu podršku Karate klubu “Slavija” i podsjetio da je riječ o jedinom klubu u Republici Srpskoj i jednom od pet u BiH koji se u ovoj polusezoni može pohvaliti balkanskom, evropskom i svjetskom medaljom.

“Naša Teodora Perić osvojila je ekipno srebrnu medelju, Maksim Avramović je u Sočiju u kategoriji do 70 kilograma osvojio bronzu. Marina Kurteš nas je sada obradovala sa zlatom u Umagu”, dodao je Vukadin.

Vukadin je zahvalio načelniku za donaciju koja bi trebalo da pomogne da ovaj sportski kolektiv nastavi da ostvaruje dobre rezultate.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider