Pretres prostorija opštine I. Ilidža zbog primanja mita

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 11 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske pretresli su jutros službene prostorije u opštini Istočna Ilidža u kojima dužnost obavlja lice čiji su inicijali S.Š. zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo primanje mita, saopšteno je iz opštine Istočna Ilidža.

Iz opštinske uprave navode da je ovo lice zaposleno u opštini Istočna Ilidža od 1996. godine i da je, protiv njega, prije tri mjeseca, vođen disciplinski postupak zbog povrede radnog odnosa, te činjenice da već izvijesno vrijeme remeti rad službe u kojoj je raspoređen.

Opštinska uprava, kako je saopšteno, najoštrije osuđuje svako postupanje koje je protivno zakonu i podržava rad istražnih organa na rasvjetljavanju ovog predmeta.

Poštujući presumpciju nevinosti i pravo svake osobe na fer i nepristrasno suđenje, ukoliko nadležno tužilaštvo pokrene krivični postupak u ovom predmetu, moramo istaći žaljenje zbog sveukupne situacije, te naglasiti da će dalji koraci opštine Istočna Ilidža zavisiti od ishoda istrage, odnosno eventualnog postupka – navedeno je u saopštenju

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2