Potpisan sporazum o saradnji džudo klubova „Famos“ i „Partizan“

Izvor: istocnailidza.net

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Istočno Sarajevo

U prostorijama opštine Istočna Ilidža potpisan je protokol o saradnji između džudo klubova „Famos“ iz Istočne Ilidže i „Partizan“ iz Beograda.

Načelnik Opštine Istočna Ilidža, Marinko Božović, izrazio je posebnu čast i zadovoljstvo zbog potpisivanja protokola o saradnji ova dva džudo kluba.

„Ovo je jedna od prilika kada u dvadesetogodišnjici od formiranja džudo kluba „Famos“ možemo da se pohvalimo i jubilejom, a možemo da se pohvalimo i saradnji između ova dva izuzetno uspješna sportska kolektiva. Posebna nam je čast jer je Famos jedan od najboljih ambasadora Istočne Ilidže i Grada Istočno Sarajevo i Republike Srpske, a u narednom periodu imaće još bolje uslove i mogućnost za unapređenje rada i ostvarivanje što boljih rezultata sportista koji su u ovom momentu ili će biti članovi džudo kluba Famos“, rekao je Božović.

Sportski direktor džudo kluba „Partizan“, Zoran Šatić, se zahvalio se na srdačnoj dobrodošlici i istakao da se nada da će ova saradnja biti plodonosna za oba kluba.

„Želio bih da istaknem ispred džudo kluba Partizan veliko zadovoljstvo i veliku radost na prijedlogu o saradnji naša dva kluba i nadam se da će ta saradnja biti dugogodišnja i plodonosna. Na ovaj način ćemo uspjeti prvenstveno da podignemo naše odnose, da podignemo kvalitet u međusobnoj saradnji na svim nivoima, da podignemo značajno kvalitet džudoa međusobnim konsultacijama i zajedničkim treninzima i pripremama za koje vjerujem da ćemo se dogovoriti vrlo brzo i u skorije vrijeme“, naglasio je Šatić.

Šatić je pozvao članove „Famosa“ da učestvuju na turniru „Svetislav Ivanović Es“ koji organizuje „Partizan“.

„Početkom novembra počinje tradicionalni turnir Svetislav Ivanović Es koji organizuje „Partizan“, i sa osobitim zadovoljstvom pozivamo naše prijatelje da o našem trošku borave na turniru i da povedu najbolje takmičare da ih srdačno ugostimo, kao što su i oni nas“, istakao je Šatić.

Zadovoljstvo potipisivanjem protokla o saradnji izrazio je i direktor Upravnog odbora džudo kluba „Famos“, Risto Dabić, i ocijenio da će ovo biti na obostranu korist.

„Mi smo već godinama prvaci RS u svim kategorijama kad je u pitanju džudo. Zbog toga je izvršni odbor ocijenio da je došlo vrijeme da izađemo iz ovih okvira, pa tako, ova saradnja predstavlja način da dobijemo nova znanja kako među trenerima, a onda ih prenesemo na sve uzrasne kategorije. Na našu radost, dobili smo pozitivan odgovor na saradnju od Partizana i evo uspjeli smo da to danas realizujemo, a vjerujem da ćemo i mi i Partizan imati obostranu korist.“

Načelnik opštine, Marinko Božović se zahvalio svim članovima Upravnog odbora džudo kluba Famos, a posebno Goranu Vračaru koji je doprinio i inicirao, zajedno sa predstavnicima uprave džudo kluba Partizan, potpisivanje ovog sporazuma, te istakao da se nada da će sporazum biti dugovječan i donijeti korist jednom i drugom sportskom društvu i sigurno biti nešto na osnovu čega će sportisti ostvariti još bolje rezultate, kako na državnim, tako i na međunarodnim takmičenjima.

  1. Hoce li ona dvojica ,iz džudo kluba” Famos”,koji su učestvovali u prebijanju deteta u spasovdanskoj,biti nagrađena nekim putovanjem u Beograd ?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider