Postavljena zastava Republike Srpske u naselju Tilava

Izvor: opstinains

Objavio:

trebevic.net

- prije 5 years u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: TrebevicInfoPortal

Na svečanosti postavljanja jarbola sa zastavom Republike Srpske, uz intoniranje himne, u naselju Tilava prisustvovao je veliki broj mještana  MZ Toplik – Tilava.

Zastava je postavljena na mjestu ispred doma u kojem tokom Odbrambeno otadžbinoskog rata 1992-1995. godine, bila smještena ratna bolnica.

?

Mještani su iskazali zadovoljstvo ovim gestom lokalne vlasti, i istakli da su na ovaj trenutak čekali više od dvadeset godina. Podizanje zastve na ovom mjestu ispred spomen ploče poginulim borcima VRS iz ove mjesne zajednice i ratne bolnice, za njih ima veliko značenje.

Prisutnima se obratio član savjeta mjesne zajednice Toplik – Tilava  Radinko Radan koji je u kratkim crtama istako značenje isticanja zastave Republike Srpske na ovom mjestu.

Pored velikog broja mještana ovoj manifestaciji prisustvali su načelnik opštine Ljubiša Ćosić, prota Vojislav Čarkić, sveštenik Mladen Drobnjak i dr.

  1. Super uspjeh. Razvojni projekt

  2. Aj barem na.toj zastavi nista dobar nisi ostao. Nevpravi nista.radi.gradjana.nego radi.koristi pojedinaca i sebe. A jos malo bgmi sta sevprica po snsd nisi favorit za kandidaturu…. JBG OMAKLO TI SE 🙂

  3. Kapitalna investicija, iz razvojnog fonda.

  4. e moji tilavljani.usvojit zakon o porijeklu imovine ispitat kako je napravio kucu od 200.00 km nigdje niko ne radi

  5. A hoce li postaviti zastave ispred prostorija svake mjesne zajednice?

  6. E ko nama podiže zastavu najveći prevarant manipulator koji sada glumi patriotu a u ratu gdje je bio radio na razmjenama šverc komerc igro se sa ljudskim životima.glaso sam za ovog nesretnog Ćosića a on uporno oko sebe okuplja bagru totalno razočaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider