Pomozimo Ivani, hrabroj trogodišnjoj djevojčici iz Istočnog Sarajeva

Izvor: Redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Privatna arhiva

Ivana Bjelogrlić, trogodišnja djevojčica iz Istočnog Sarajeva, više od godinu dana vodi upornu i tešku bitku za život.

Naime, u septembru prošle godine Ivani je dijagnostikovan tumor bubrega. Nažalost, i nakon operacije, bolest je nastavila da se širi.

Ova hrabra djevojčica izdržala je sve dosadašnje terapije, koje nisu bile nimalo lake, naročito za dijete njenog uzrasta, ali kada su se svi nadali najboljim vijestima, pokazalo se suprotno. Borba protiv ove opake bolesti, mora biti nastavljena, ovoga puta, na nekoj od inostranih klinika.

Stoga, apelujemo na građane da pokažu plemenitost i solidarnost.

Novčana sredstva svi koji mogu i žele mogu uplatiti na namjenski žiro račun za Ivanu Bjelogrlić broj: 1541029988405703, Intesa Sanpaolo bank, Sarajevo.

Kontakt osoba: Ranko Skakavac, telefon 065/608-156.

Ivanina majka Nina, inače doktorica, poznata je građanima Istočnog Sarajeva po plemenitosti i požrtvovanosti u poslu koji obavljaja, ali je, nažalost, nemoćna nad bolesti koja prijeti njenoj trogodišnjoj kćerki.

Dragi čitaoci i dobri ljudi, pomozimo ovoj porodici da ostane na okupu i obezbijedimo malenoj Ivani srećno djetinjstvo.

  1. Bez imalo razmišljanja trebalo bi pomoći ovoj maloj djevojčici. Pošto imam iskustva u ovakvim momentima najbolje bi bilo otvoriti humanitarne brojeve. A gospođicu Zehru Bajraktarević ako može okupiti kolege da eventualno održe neko humanitarno veče. Maloj ljepotici i njenim roditeljima želim da uspiju u daljnjem liječenju

  2. U ovako hitnim situacijama najbolje je otvoriti humanitarne brojeve a gospođicu Zehru Bajraktarević ako može da okupi svoje kolege i održe humanitarnu veče

  3. U redu je otvoriti humanitarnu broj, ali zae je problem irici u banku i uplatiti koliko se moze. A moze se. Odreknimo se jedan dan dnevnog luksuza . Nase malo, a malom andjelu znaci puno.

  4. Ko želi pomoći može otići u crveni krst kog Ranka ili u banku,jer ko je voljan pomoći netreba mu humanitarni broj

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider